Vätrinären🙈

Hej! 
Idaghar jag och mamma i stallet kl: 0715 för att åka med Millan till vätrinären för att röntga ryggen. När vi kom visade det sig att Millan var halt på höger fram och då började vi med en hälta utredning! Och vi spran på rakt spår och longserade på volt i alla gångarter samt skritt och trav på hårt underlag. Den lade vi bedövning och sprang igen på rakt, volt och hårt underlag! Om ich om igen minst 5 ggr! 

Sen skulle vi röntga ryggen, halsen och korset, hals och rygg såg fint ut! Svårt att se på korset så dom valde att ultraljuda från insidan och hittade besäggning i SI leden på korsbenet😳

Vi valde att ultraljuda höger fram också! Och hittade en kotleds inflammation! Så fick Millan sin3:e dos lugnade så började dom behandla med kortison i höger fam sen la dom bandage över det! 

Sen har ju Millan fått ett så stort mugg sår på bakbenet som dom tvättade rent och smörjde in! Samt lade bandage på där också! Så nu ser det ut som om Millan har brytigt både höger fram och bak! 

Iallafall så sen med hjälp av ultraljud gick dom in med 20cm lång sprutor/nålar uppifrån in i korsbenet och behandlade med kortison och B-vitamin vid SI leden! 

Följderna av detta blev bandage på båda höger benen, sjukhage i 4 dagar sen byte till 7mX7m hage sen efter 2 veckors tid ska jag börja rida igen och sen återbesök efter 3 veckor! 

Känns jättejobbigt att lämna min stackars prinsessa i detta tillstånd! För nästa onsdag åker jag, Emma, farmor och farter till New York!!!! 

Mamma kommer då ta hand om henne Max 5 min skritt/dagen! 

Sen när jag kommer hem får jag börja rida!🙏🏻🙌🏼 

Jag hållet tummar och tår för Millans skull❤️
Kommer fler bilder imorgon❤️
PUSS!