Prylplockning i stallet, sista inomhusträningen och fys i Skatås!

Hej! I onsdags var jag hos min kompis Towa hela dahen tillsammans med Ebba och Elin! När jag kom hade Towa och Ebba fixat jättemysig ficka med pannkakor, glass, frukt, nutella m.m. Sen kom Elin och vi åt sen kollade vi på den nya Disney filmen zootropolis! As bra!!! 
Sen var det träning med JAS-laget! Det var den sista inomhusträningen innan sommaren! Vi värmde målis och gjorde några övningar + lite match! Mitt i träningen tog vi glass paus som en liten avslutning.

När jag kom hem myste jag lite såg filmen Alllogaint och halva X-men Apocalypse! Båda filmerna var bra! 

Torsdag: idag har jag och Emma sopat ut allt spån ur Millans Box och skrubbat vattenhink, krubba m.m efter det borstade vi av och tvättade täcken! Och lade in alla i vårat skåp! Sen cyklade vi till farmor och åt lunch, sen tillbaka till stallet och fixade lite till. Sen hem för då hade våran moster och hennes familj kommit! Så vi myste lite. Sen åkte jag på träning i Skatås med damerna. 

Vi värmde upp med 2,5 km löpning sen löpning på tid 2,8 km jag var snappat! Sen körde vi fys, 6 olika benövningar! 
Vi körde 45 st grodhopp, 45
st skriskorhopp, 45 st enbens hopp på vadera ben, 50 utfalls steg / ben, 135 tålyft, 45 upphopp! Sen stretchade vi! 

När jag kom hem så hade pappa köpt prinsesstårta till mig för att jag inte fick en på min födelsedag🙈 sen kollade jag klart på X-man Apocalypse! 
Nu är jag på väg ut till båten och jag har handlat på allum + att jag förminskade min klocka jag fick i födelsedagspresent!
Snart börjar matchen mellan Sverige-Italien! Heja heja Sverige! 💙💛💙